tag:blogger.com,1999:blog-789450595641176996.post3269823268319130698..comments2024-02-04T11:13:51.749+01:00Comments on Makaron i Rodzynka: Babcine. Sernik.slyvviahttp://www.blogger.com/profile/09044844568837609294noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-789450595641176996.post-52328387441930037162012-12-10T18:29:26.269+01:002012-12-10T18:29:26.269+01:00Sprawdzi się bez zmian w przepisie. Też kiedyś pie...Sprawdzi się bez zmian w przepisie. Też kiedyś piekłam z jej użyciem.slyvviahttps://www.blogger.com/profile/09044844568837609294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-789450595641176996.post-21131866425129934682012-12-10T18:22:24.325+01:002012-12-10T18:22:24.325+01:00witam. Czy zamiast sera mogę dodać gotową masę ser...witam. Czy zamiast sera mogę dodać gotową masę serową z wiaderka? Czy musiałabym wtedy modyfikować jakoś przepis?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-789450595641176996.post-43557777270780855482012-09-23T14:58:49.685+02:002012-09-23T14:58:49.685+02:001/2 łyżki, czyli ok. 1 łyżeczki.
Ser powinien być ...1/2 łyżki, czyli ok. 1 łyżeczki.<br />Ser powinien być po prostu wcześniej wyciągnięty z lodówki, w temperaturze pokojowej.slyvviahttps://www.blogger.com/profile/09044844568837609294noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-789450595641176996.post-35368348613074843522012-09-23T12:44:19.681+02:002012-09-23T12:44:19.681+02:00Fajny przepis moja mam piecze bardzo podobny z wyg...Fajny przepis moja mam piecze bardzo podobny z wyglądu ale mam pytanie. Czy w masie na pewno powinno być 1/2 ŁYŻKI proszku do pieczenia? To trochę dużo aha i co zrobić aby ser nie był zimny ? Bo nie rozumiem.<br />Pozdrawiam<br /> AnnaAnnanoreply@blogger.com